Baju khas untuk ibu Mengandung

Maaf ibu2 semua..saya nak tanya ibu2 semua..dekat mana ya saya boleh beli baju khas untuk ibu mengandung??...menilau saya cari baju mengandung sana sini tapi tak jumpa2..susah nk dapat baju mengandung ni..nk pakai baju biasa dah tak muat..tak lepas bahagian perut..baju mengandung je yg saya boleh pakai..

23 Balas

aeon. brand scarlet mmg ada section khas utk maternity wear. harga pun ok

1y ago

recommended. 🥹🫶🏻

saya beli kat shoppe je bju jln punya bnyk cantik ii 🥰 t shirt pakai kat rumah dekat brand outlet

Sy tgk kat tiktok shop pun banyak, cuba cari baggy blouse. Time ✘ ngandung pun boleh pakai tu..

saya beli seluar mengandung kat shopee. baju saya just pakai baju biasa tapi size besar sikit.

sy bli kat peace ja..byk pilihan..bleh bli skirt / slua utk ibu mngandung skali kat sana..

-9months -Uniqlo -H&M -Aeon -Parkson -Isetan

Ludani pun best sis. Tak pregnant pun boleh pakai. Bf friendly jgk.

brand scarlet sis . biasa ada kt dlm aeon ☺️

sy beli kat pasaraya hari2 ..sehelai rm39

butik peace byk gak pilihan