sakit tulang rusuk

Maaf ganggu tp saya nak tnya kenapa tulang rusuk saya sakit ye ? Adakah disebabkn bayi yg semakin membesar ?

6 Balas

Sama laa dgn saya. Jadi sakit tulang rusuk. Tapi lama2 , insya Allah dah tk sakit daa. Sbb bby dh trun kebawah

Iya sy pun sama star kne 34 mingu smpi skrg tgu bila bby nk kuar hri2 terasa kne sepak 😂😂😂

Ye betul sbb Kandungan kita semakin mmbesar.Sy pn tngh alami jgk ..

Haah..lg lg klu tambah kaki dia tu sepak rusuk ..adoi laaa..

Ya. Betul tu.

Yupp