Sakit tulang rusuk !😭

Ada tak sapa2 mommies yg 30week sakit tulang rusuk ? Adakah normal 😥 ada cara nak kurangkan sakit tak ? ##firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

6 Balas

Sy 27w sakit tulang rusuk sblh kanan,xblh duduk lama dia rasa sakit,tulang rusuk dpn dgn blkg😅,jadinya sy akan terus baring bila rusuk kanan tu dah mula sakit.

Normal.. mmg sakit sgt rusuk sampai kebas2. Duduk kena selalu tegakkan badan, jangan bongkok2. Nanti pedih.. Tahan je la sampai bersalin mummy

Normal puan. Baby makin besar dia akan ambik ruang. So, organ2 akan sempit. Rusuk akan rasa sakit sangat. Sabar ye. Puan banyakkan baring. ☺️👌

2y ago

terimakasih 😊

normal..saya pn nak msuk 30 week mmng sakit skrg dah msuk 37week pinggang plak yang sakit 🤭

normal..

normal