need some help

Maaf ganggu mlm² nie.. Cuma nk tanya td sy ada mkn pajeri nenas campur terung.. Tp sy xmkn pn nenas tu sy cuma mkn kuah dan terung saja.. Mula dari pukul 10 sampai sekarang sy sakit kt ari² mcm dihiris2 now sy mengandung 15w.. Nk tdo pn Agak terganggu nk g spital ank2 sy yg lain tdo.. Ada x cara nk kurangkn sakit sementara nk tunggu esok

3 Balas

Nenas tu muda ke? Masa saya pregnant, saya ada tanya doctor tentang nenas, sebab saya mmg makan nenas sebab masa tu tak tau pun dah pregnant 3 bulan, hari hari makan nenas tapi bukan nenas muda. Then doctor cakap, nenas tak de masalah pun makan, high and rich in vitamin c. Maybe terpulang pada setengah body kot. Alhamdulillah saya ok je.

Bahaya sis , air nenas tetap ada dlm pajeri tu . Saya pantang terus nenas waktu mengandung

Sy pun pantang nenas..tajam tu.. Sis terus ke hospital je..