sakit bawah perut

Hai momy2 smua sy nk tnya..sy dah 22 week sekarang sy skit bawah perut.. Ada tak momy2 mcm sy.. Dah jmpa doktor tp doktor ckp biasa ja..cuma baby aktif.. Skitnya mcm jarum cucuk n senak. Nk tdo pn still sakit..

1 Balas

Ada juga rasa kadang-kadang tapi tak selalu dan tak terlalu sakit

4y ago

Yaya tp farah ari2 skit n setiap masa..kdng smpai nk duduk skit sngt..skrng pn still skit.. Jmpa doktor selalu ckp baby ok cuma air kncing kotoq.dah mkn ubt ttp skit