Teringin mkn buah nenas

Mak mertua bawa balik buah nenas....Punyalh terliur tengok...Tp tkt mkn sbb ms mengandung ank ke3 6thn yg lps sy prnh jugak mkn sikit tp ari2 sy sakit lps tu....nasib baik x jd apa2...Persoalannya skrg kalau buah nenas tu dh dimasak blh ke dimkn ye...Skrg kandungan sy dh 10weeks.Punya lh sy msk manisan nenas td sambil telan air liur...msk pun utk ank2...😅

2 Balas

sbb dulu mkn sepotong mmg ada rs sakit kat ari2 tu...Myb kalau dh msk nenas tu x tajam dh kan...Istilah org kata nenas tu tajam lh...hi3....

boleh je, InshaAllah takda apa..makan la sekadar nak merasa..lainla makan sebiji tu memang tak boleh hehe..