kandungan baru 5minggu plus

maaf gambar terlalu kotor..nak tanya mommy semua normal ke 5minggu plus keluar lendir mcmni kaler coklat, tapi takbanyak pun sikit je..perut takda sakit apa pun bila keluar lendir ni#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

kandungan baru 5minggu plus
4 Balas

prgi cek up. mcm saya time prgnt 5w pon keluar spotting. tp saya prgi hospital trus scan nmpk kntung n pantau lg slps 2w n alhamdulillah selamat smpai bersalin. sbelum scan btter mnom air bnyk bg senang nmpk kntung ok

12mo ago

dh sttel pun sis

saya macam ni haritu bleeding sikit sikit, 5w 6w and 7w gugur. dari nampak kantung sampai ada heartbeat, then stop sendiri. tanda nak gugur. banyakkan rehat.

12mo ago

sy bleeding dh sis msuk ni 5hr..sy dh check kt hosp tp dctr ckp bby dduk kt blah bwh..dia dlm kantung tp duk ktbwh,ha mcmtu la dctr ckp..dia bg sy 3mggu untuk bg janin turun sndri..tp entahlaa kcewa btul bila dctr ckp mcmtu

apa2 bleeding waktu pregnancy please pergi check dear. tak ada istilah normal spotting in pregnancy. common, might be. but never normal.

saya pun sekarang 5minggi 4hari ada keluar macam ni juga..

11mo ago

ya sis..sama² kita doa yg baik² semoga sgalanya d berikan jlan Dan kekuatan..aaminn