Kulit anak makin gelap.

Maaf bertanya. Ni bukan isu tak bersyukur ke apa. Cuma risau kalau2 bayi tak sihat. Anak saya jaundis tinggi. Yang saya perasan masuk hari ke 4 sampai sekarang hari ke 10 kulit muka dia makin gelap. Badan tangan cerah macam baru lahir. Sy cuma nak tanya, benda ni ada kaitan dengan jaundis ke ?

1 Balas

Sy juga mnglmi hal yg sma.. Smpai mak mertua ckp anak sy ni smkin hitam..tpi sy pn x tw knpa..spa yg tw tlong kongsi please

5y ago

Itu la sis. Saya risau sebab kuning ke apa 😢