Risau dengan kandungan

Maaf andai soalan sy agak tak sesuai... Saya pernah keguguran pada 2018 di usia kandungan 12 weeks .. sekarang sy disahkan pregnant lagi... Pengalaman gugur sangat menakutkan sy... So now sy sangat takut untuk bersama suami... Risau baby.. so nak tanya usia kandungan berapa minggu sesuai utk bersama? Tq yg respons..

16 Balas

sama situasi dgn sy.. preggy ke2 ni sy stop terus bersama dgn suami, sampailah masuk tri-2 baru blh..bincang elok2 dgn suami, inshaallah smua akan baik2 je..smoga ada rezeki anak utk kita kalini♥️