Risau dengan kandungan

Maaf andai soalan sy agak tak sesuai... Saya pernah keguguran pada 2018 di usia kandungan 12 weeks .. sekarang sy disahkan pregnant lagi... Pengalaman gugur sangat menakutkan sy... So now sy sangat takut untuk bersama suami... Risau baby.. so nak tanya usia kandungan berapa minggu sesuai utk bersama? Tq yg respons..

16 Balas

Better tak perlu bersama langsung masa 1st trimester. Apa2 pun lebih baik dapatkan nasihat doktor

Maaf sy pon tak sure. Mungkin masuk trimester ke-2 rasanya dah boleh kot. Tp jgn kasar2.

depends..better tunggu 4bulan keatas...if uri kt bawah,kene tunggu naik la..

Depend Pada Badan Masing² .. So Better Consultant Dengan Doktor Sis..

20week or 25 week sis time ni dah sempurna baby

tak perlu bersama until selesai berpantang

4y ago

tak semua laki mcm tu la😆,bila sayang baby laki pasti takut untuk bersama