Risau dengan kandungan

Maaf andai soalan sy agak tak sesuai... Saya pernah keguguran pada 2018 di usia kandungan 12 weeks .. sekarang sy disahkan pregnant lagi... Pengalaman gugur sangat menakutkan sy... So now sy sangat takut untuk bersama suami... Risau baby.. so nak tanya usia kandungan berapa minggu sesuai utk bersama? Tq yg respons..

16 Balas

sy pon prnh gugur sis , preggy kali kdua ni.start thu pregnant 4weeks smpai 5bulan, sy bersama 2mggu skli ..lps msuk 5bulan bru smggu skli n tiap brsma mmg suami y over sikit brjaga2 n xbuang dlm .. alhamdulillah skunk dh 8 bulan lbh dh...saranan sy boleh brsama jgn ganas n elak buang dlm.n lps brsama trus basuh. .