Risau dengan kandungan

Maaf andai soalan sy agak tak sesuai... Saya pernah keguguran pada 2018 di usia kandungan 12 weeks .. sekarang sy disahkan pregnant lagi... Pengalaman gugur sangat menakutkan sy... So now sy sangat takut untuk bersama suami... Risau baby.. so nak tanya usia kandungan berapa minggu sesuai utk bersama? Tq yg respons..

16 Balas

Sy pn ada pngalaman mcm tu jgk. Mlm bersama, esknya ada bleeding pegi scan xde heartbeat dh masa tu usia kandungan 10w. Utk kandungan kedua ni mmg betul2 jaga..bila scan baby dh stabil, ada heartbeat apa smua, baru la kami berani nk bersama. Alhamdulillah dh lahir dh baby boy.