Adakah anda selalu meluangkan masa bersama ibu ayah pada hujung minggu?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

829 respon

12 Balas

2 minggu sekali... Gilir2 dgn ibu bapa mertua. Kini mak abah tak ada. Kita berbakti pada ibu mertua pula dan ibu tiri. :)

Tidak. Krn ibu Dan ayah dh xde. Jd cuma mgharapkn kasih syg Dr ibu mertua je

hujung minggu masa untuk kami adik beradik berkumpul di rumah famili.

Memandangkan jauh dr ibu kandung, jd hjg minggu lawat in law shj

tidak..takan dkt phne je .sbb xdpt rentas negeri

sebb kampung jauh nk blik pn stah7n 2x je

ibubapa duduk jauh

Tidak. Kerana mco

yes