ada yang pernah sangkut gdm tk masa mengandung ank pertama

lps minum air gula terus sangkut gdm tinggi plk tuu bacaan. ada yg pernah sangkut tak? and macam mana korang control bacaan gdm. nanti kena minum air gula lagi ke kalau dah sangkut gdm? sorry kalau banyak soalan risau sangat ii

5 Balas

ank ke 2 yg sngkut GDM..ada tu pasal diet seimbang akn d beritahu..n ada mknan or mnuman tertentu perlu d elakkan..😅

1y ago

sampai skrng ke still ada gdm? ke masa pregnant jee. risau lah plk