EnfamamaA+ Ok tak?

Sy baru pertama kali nak buka buku pink this week. Risau kalau minum susu enfamamaA+ sekali sangkut gdm. Sbb dulu pernah minum susu similac sangkut gdm masa kena minum air gula.

2 Balas

Hi, Puan. Puan boleh minum susu kotak yang biasa (goodday, Dutch lady, farm fresh, etc). Pregnancy saya ada GDM. Jadi gynae nasihatkan minum susu kotak yang biasa sahaja. Elakkan yang berperisa dan low fat.

1y ago

You are welcome 😊

saya pulak minum susu kambinh wildan. mahal lah sikit tapi okay jee. dua kali minum air gula, dua dua tak lekat gdm 😁