Set bersalin bagus dan terbaik

Lpas bersalin mummy² semua guna set berpantang apa yaa. Boleh share tak?

15 Balas

Sy beli NR phytonatal dgn minyak Sariayu sy beli param, pilis, tepel Mandian sy beli yg jnis uncang. Tu ja 🙂 Alhamdullilah saya suka and recommended..hehehe

Sy beli 2 set berbeza...sebab taktau mana yang ok hahaha.... sy beli set sariayu dgan Nona Roguy... and sy lebih suka NR..best and sangat sangat sesuai dgn saya...

4y ago

utk nona roguy sis beli yg mana 1? boleh share tak..sbb sy pon tgh survey nona roguy..xtahu mana yg perlu sbb ada byk produk.

Sy pkai afiat 1st pregnent.. best... ok la.. banyak je set bersalin yang lain...Nona Roguy ada...Sariayu ada...

sya beli set afiat jer...wlpn produk nie xlah popular sgt mcm produk lain..4 dh ank sya pkai produk nie jer..

Saya penggedar sharklee.. Ada set bersalin klu berminat boleh whatsapp saya di 0109402947

saya baru beli semlm .... ramai kata ok prdk ni .... baru nk try

Saya pun tgh survey tp Ramai suggest kat saya nona roguy

saya pakai nona roguy... nice and best giler...

4y ago

nk beli di mne sis.set nye ada brang pe ye

Dlu afiat ,skg bli loose lain" brand