set bersalin & berpantang

Mommy2 moden sekalian..korang guna set bersalin/berpantang yg mn ye? Jom la share..nyatakan juga kenapa korg suka set tu.

2 Balas

Qila guna set hamil shaklee. Lengkap dahh semua. Mmg best! Sampai kw pantang guna tau 😍 harga pu. Affordable. Tahan 4-6 bulan Yg bestnya.. Setiap item tu function diaa woww! Esp-bg kenyang lama, bg bertenaga. Sbb tu kandungan usia 7 bulan ramadhan lepas qila dpt puasa penuh. Syukur! Kulit baby pun gebu gebas , milkbooster, susu pekat berlemak 😂😍 Calcium-no more simpul biawak. No sembelit. Tidur pun lena. And of coz.. Lepas bersalin mmg tak takut dah nk mmbuang. Lawas la. Anak lahir pun tulang kuat tau . Milkbooster jgk 😍 Vit C- mmg tak mudah demam and luka cepattt betul baik. Dlm 2 minggu je luka dah kering n bercantum. Omega guard-fish oil. Bantu minda baby. Anak qila umur 5 bln, dah pndai ngengsot laju2 n umur 6 bln, dia sndiri nak berdiri tau. Lg satu, fish oil ni mmg bantu kawal tekanan drh, elak kaki bengkak gajah, kawal kolestrol, kawal kenaikan berat mendadak Iron-kawal hb. Pelengka nutrisi dan penambah tenaga Folic acid Haa mmg best la sng citer. Qila ada beli NR.. Tp x guna pun sbb set hamil shaklee lengkap. Kalau berminat nk cuba. Lekaih ws qila. Qila mmg fall in love dgn set hamil ni.tu yg Terus dftr jd agent😋 www.wasap.my/+60163585235

Waahhh...bagus la gitu. Tp maria ada nightmare xperience dgn shaklee ni..huhuhuu...pernah guna set shaklee( lupa dh nama set tu) tp ada esp+ calcium semua la.. akibatnya dpt buasir smp skrg...😭😭