Stretchmark

Any lotion yg boleh kurangkn stretchmark? Dh 38weeks baru perasaan ada stretchmark kt perut & peha bila husband tegur..sblom ni confident je igt x de stretchmark..yelah perut besar so x nampak la bahagian bawah perut & celah2 peha??

1 Balas

Sy guna lotion nivea. Tp tulah sy guns dri thu hamil smpai la msuk wad. Sapu kt tumit, bwah perut dan pyudara. Alhmdllah xd slulit lps brslin 😊

5y ago

Owh yeke..sy perut dh besar ni baru perasaan ada stretchmark..bila husband tegur baru tau..hopefully boleh hilang sikit2 la lps sapu lotion..tq sis bg suggestion😊