At what age mummy start bring your baby for walk outside?

Like going to mall or holiday

13 Balas

after 45 days... tapi... hanya pd waktu siang.... saya akan bawa baby keluar malam dan berjalan jauh after 6 bulan....

6 month to mall ... tp biase sebelum gelap saya dh balik sbb takut pape ....

Some ppl buat straight lepas pantang 44 days, ada yg tunggu lepas 100 days

Dalam 5bln lbh juga and xpernah bwa keluar mlm smpai skrg..skrg da 11 bln.

After confinement as soon as i can get out of the house! Haha

Right after 44days of confinement! Jyeahhh

When I'm done with confinement! Hahaha

lepas habis pantang 🤭

abis pntang..

after pantang hehe