36 WEEKS?

Its like a dream im already 36 weeks time flys so fast already preparing all the stuff for labour its my 4th child n second girl, after 9 year finally its almost time, my contractions begin start since this morning?wish me luck mummies

6 Balas

Bestnya dah ada contraction... Sya 37 weeks 4 days belum lagi ada tanda2.. Tak sabar plus nervous ni.. Good luck sis...

Syoknya dah ada contraction... Saya dah 39w5d mengeras je.. Takde apa2 tanda.. Baby yg ke 5

5y ago

Moga dipermudahkan dan selamat. Doakan saya ye

Congrates mommies. 💪🏻

Smoga dpermudahkan sis

All the best! 😘

Conratz!