hello mummies....sya bru dsah kn mgandung...tarikh last period saya x berpa igt...jd doc agak2 sya dh 8 weeks...tp bler scan ...scan tulis 5 week 1 day...doc kta kntung dengan dengan8 week sya x blnce sebb kcik cgt...sya first bby setlah 10 thun menunggu.

Ley share pndpat x mummy

1 Balas

Biasa tu beza trikh scan n kiraan manual. Xpa..nty doc repeat scan lg bila baby mkin besar.. sy 1st scan 9w. Tp kiraan manual da 12w. Beza 3mggu. 3x repeat scan. 1st scan jgka 8hb 10. Last scan dpt 24hb 10. Baby kluar 21hb 10. 😊