pasalpriod 10hari x mai

Saya dh lewat period 10 hari tp bila sya buat upt tes naik 1 line.. Je.. Tp bdn sya mmg x sdp bdn dh berpa hri dh dan mbr sya kta tgu je period sampai hujung bulan 1 dia kta klu xpriod jugak dia suruh sya pergi swata untuk scan.. Je dia kta sb dia kta ada setengah org buat upt tes naik 1 line tp menadung je.. Sb mbr sya kta dia dh ada pelaman.. Mcm itu dia g scan dokter kta dia menadung dh 4bulan lebih.. Tp bila dia Cuba balik rumah buat upt tes dia kta mmg naik 1 line jer la.. Tp masa scan baby dh 4 bulan lebih dia kta.. Jdi dia kta kt sya dia suruh sya tgu jer period apa pendapat korang ye... Sya buntu sgt

1 Balas

Tunggu je period.. Kalau masih tak pwriod jg boleh cek upt semula.