Lewat period sebulan lebih

Salam sy dh lewat period sebulan lebih check upt negatif ... mual pagi2 ada kdg rasa perut berdenyut .. ada x ibu2 mcm ni?

3 Balas

Hai sis, boleh je jumpa doktor. Maybe doktor scan tengok ada baby tak or rahim menebal sbb nak period. Doktor akan tentukan simptom nak period/pregnant. Saya single pregnancy sebulan lewat period dapat double line sama terang sis.

Hai sis, sebulan lewat period sepatutnya dah dapat double line sama terang jika hamil. Kita setiap bln kena period baru normal. Jumpa doktor sis.

takut hormon sis