ingin tahu

Lewat period . Nak cek UPT sesuai waktu pagi/boleh test bila² masa? Jika cek tgh hari/petang mmg xnampak double line? Tq

28 Balas

Saya cek malam, kluar double line. Then esokna test lgi dlm pkul 10/11 cmtu pun double line n makin terang.

seeloknya pagi bgn tido cek terus. klu dh tghari atau ptg kita dh mkn mcm2.. nnti result tak cantik..

bole je, sy check ptg lpas balik keja lwt period 10hr. saranan biasa pg2 bgun tido😊

Paling elok waktu pagi lepas bangun tidur, masa saya dulu terus pekat je 2 line 😅

Sya check mlm nmpak double line,pastu subuh nye check lgi mkin pekat double line...

Tgk atas upt tu..Sye cek xtentu waktu pon..Ade pg n ptg n stakat nie preggy

Nmpk je.. Saya check lps asar😅 nmpk je double.. Wlpon samarr

seeloknya pagi air kncing pertama lepas bngun dr tido

Pagi2 sis , air kencing pertama kita bangun tidur 🤗

Seeloknya cek masa pagi. Air kencing first sekali 😉