sye dh 7hri lewat dtg bulan, kalau nak scan dekat klinik, mcm mana ye? sbb first time.

lewat 7 hari

2 Balas

boleh je. tapi saya rasa baik beli pregnancy test kat farmasi dulu tengok result UPT +ve @ -ve..then kalau +ve baru lah pergi klinik utk scan tahu berapa week kandungan

3y ago

okey terima kasih, sebenarnya kalau nak ikutkan, nak masuk sebulan juga tak datang bulan, kalau kira dari awal bulan.

better cek guna upt dulu..pastu baru confirm kan kt klinik..consult doc n scan skali 😊