Tlg bantu..

Saya check upt slps 7hri lewat naik double line , skrg dh 16 hari lewat bila check upt satu line je.. sya pregnant atau tk ye ? Doc suruh lps 3 mggu dtg klinik buat upt smula . Period sentiasa teratur..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Boleh cuba pergi ke klinik lain utk check beta HCG sbb lebih tepat. Semoga ada rezeki utk puan insyaAllah

3y ago

stu klinik je yg trdekat dgn saya . mgkin kena tggu lps 3mggu kot..terima kasih puan..aamiin aamiinn