Suami xtolong dalam hal rumah tangga

Letihnya ada suami sejenis nak kita je faham dia .. dia jela yang penat .. habis aku ni xpenat ke .. bukan xikhlas nak buat tapi at least muka tu kasi elok la sikit tanya la sikit hal rumah hal aku ni .. ko xnampak ke aku nak uruskan diri sendiri pun susah . Kalau aku masam muka dgn kau , kau xboleh . Kau nak org memanjang layan kau elok . Kau ingat aku xpenat ke ? Ko ingat aku apa xde perasaan . Aku pun perlu kan rest jugak . Ko jaga anak kejap bape minit bole kira lpastu anak duk ngan aku je memanjang . Aku sayang anak aku tapi aku rasa macam ibu tunggal .. kita ni kat rumah kerja rumah lagi , masak lagi anak lagi .. sampai kemalam penat .. xtolong sikit pun pinggang sebijik pun xtolong basuh .. nak mintak pegang anak kejap pun xboleh .. serabuttt Ya Allah kau buat hal kau je .. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

4 Balas

senang je puan.🤭.buat je mna yg mampu.klu penat xyh buat.kje rumah mmg xpnh habis.klu sy,penat sy masak dn jga ank je.lain2 tu sy xbuat.org lki ni smua kna ckp puan.xboleh kias2,mmg dia xfaham bahasa🤭.semoga puan sentiasa kuat💪❤️.