?

lepas test bsp 1 hari(4x).. esok nye kena pegi klinik jmpa doktor pula ke?? sy telupa pula tnye nurse td..

8 Balas

Ye kne jmpe dktr esoknye utk tai bile lg date bsp selepas tu mcm sy la jg next week buat bsp pastu esok jmpe dktr semoga semua bacaan bsp cantik pepandai la control mkn kn

Ya, next day kna jumpa doktor utk review BSP kita...pastu doktor akn bg next step klau ok smua BSP continue 1bln skali, klau tak ok kna 2week skali 😊

Ye betul. Biasa hari ni buat bsp then esok doktor review

yup, biasanya camtu..utk review bsp

jmpe dktr x ksh ke jam brape pun??

sbb sy ada apoiment lain esok nye

Yup, utk buat bsp review..

5y ago

Xperlu.. jumpa doc just utk doc baca result kita &bg plan seterusnya shj..

ok tq 😊