risau+ingin nak tahu

lepas kahwin..priod dah jauh lari..Ni 3bulan lebih dh xperiod..Dah try pg klinik swasta,klinik kerajaan, dh juga try berurut tapi period belum juga knjung tiba..pg klinik,diaorg suruh cek air kencing saja..Mmg la negatif .sbb saya sendiri cek upt pun,negatif..saya dah bgtau tapi doktor ckp tggu lg..😭 scan tidak,apa pun x..ambik ujian air kencing saja..Mak ckp,kalau klinik kerajaan ,dia akan ambil ujian darah tapi xda pun☹️kenapa?? saya risau ada mslh lain☹️🙁 masa brurut hrtu,mak bidan ckp rahim subur..dia bg jamu maajun ..telan 2biji pg,2biji malam..saya try dh makan jamu tp blum juga priod..cuma keputihan dh ok ... Hanya mampu menunggu dan berserah saja skrg...semoga semua baik2 saja...

1 Balas

Sabar ya sis. Selalunya klinik swasta akan scan just nk tgk kalau ada ap2 mslh. Pelik juga xde yg scan