ubat kuat rahim

hi , mcm mna atau d mna ya hosp / klinik sy nak dptkan cucuk ubt kuat rahim ? sy sec pregnancy dh pg hosp kerajaan n kecemasan tapi ubt xdpt lngsung sdgkan sy bleeding dah 2 mnggu n scan ok ja. lg 2 mnggu scan semula. minggu first ingat kan period lebih 7 hari dh trus pg cek bru tahu pregnant. pg klinik swasta bru dpt duphaston n still bleeding. first pregnancy pun mcm tu xdpt apa2 ubat plg terus gugur

3 Balas

Jgn pndai2 sis..doc x bg tu msti ade sbb..depa doc kan..mesti tahu semua..klau x yakin dgn sorg doc, cr second option..pegi la hospital lain o klinik lain.. if sama je plan dorg, sis jgn pndai2 lak g amek ubat lain..awk pon kate scan okey lagi..so bed rest je laa... jgn stress2..tu punca jgak tuu...rilex, follow the flow...sekian.

Ubat duphaston boleh consume atas advice doktor. Kalau dpt rawatan kt kk memang tak dpt duphaston tu. unless kalau pergi klinik swasta after beberapa scan baru doktor bagi. Dan doktor akn tanya bleeding darah color ape, banyak mane. Pregnent brape lame. Mcm gu

sblm ni gugur brp minggu? setahu sy xde ubat cucuk kuat rahim. semua by pil mkn...itupun dktr shj yg blh bg. dktr mmg xbg ubat tu unless awk ada sejarah gugur ats 12w.

4mo ago

baru 4w la ye. slalunya mmg xde ubt awk.