2bulan lebih delay

last period 30/8..Hari ni dah 14/11 test upt pun negatif.. xpa la blum rezeki lg ni..Ada x kt sini prnh try madu soulmet..agak2 brp lama dia ada kesan..??folic asid saya dah telan 2bulan dah..madu soulmet bru try seminggu tapi semua blum ada kesan apa2..period saya jauh sgt lari lepas kahwin..Kalau ada yg suggest jmpa pakar..agak2 diaorg blh terima ke kalau usia perkahwinan kita belum smpi setahun..Sbb saya kahwin bru msuk 6 bulan..Period terus xtratur lepas tu...Risau nya..sbb badan saya kerap sakit..smpi ke pinggang..#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2bulan lebih delay
3 Balas

Hmmm, Kalau jumpa pakar, instead of you cakap nak mengandung, rasanya boleh jgk tukar concern tu ke period xteratur lately, delay 2bulan and sakit2 badan. Tu pun concern jgk tu, period cycle boleh efek pregnancy. Yup org akan cakap hormon, but 2bulan delay tu mcm too long utk cycle biasa. And kalau you betul2 nak further check what happen, better jumpa pakar than pergi klinik biasa. Pendapat Sy la

3y ago

Tq sis...Ya Saya mgkn akn jmpa pakar puan..sbb saya rasa pg klinik pun..doktor scan sja...pas tu bg ubat...Terima kasih atas pdpt nya😇

boleh jdi jgk sbb hormon..sis ada prgi jumpa Dr x?

3y ago

R tu ada..tp doc scan je...kata xda apa2..Tu pun pg klinik swasta...Dia kata biasa..hormon..

cuba try consume susu efferty :)