bila ???

Lepas gugur husband tanya bila nak ada anak lagi. Kalau la dia tau sakitnya keperitan gugur tu. Saya cakap tak sedia. Selama ni pun tak sedia sbb masih newly wed couple. Dah rezeki pastu gugur. Pasal kerja pun aku masih lg Struggle nak be kompeten.

1 Balas

Bncg dgn suami. Cerita dkt dia apa awk rasa spnjg proses gugur tu.. Psti dia akan fhm wpun dia excited nk dpt anak

5y ago

Dah gtw tapi suami mcm nk jg ada awal dlm tahun dpn camtu. Huhu