Keguguran

Saya telah alami keguguran.. Tp kes nie sama la mcm aku mula2 gugur dlu juga,, scan pertama nmpk semua ok, second scan xnmpk dh jantung bby.. Jd aku mmg dh siap sedia la apa jd pn.. Xblh nk berharap sgt.. Klu ad rezeki Alhamdulilah.. Klu xdk lg,, xper la.. Allah uji sebab sayang ❤️

4 Balas

Sama kes mcm sy sis. Sy skrg tggu tac dgn kk mggu depan. Sy pun tk berharap melainkan keajaiban drpd Allah. Redha semoga Allah akn ganti kan yg lebih baik. Ada pelangi selepas hujan

2y ago

Btl.. ad sebab kenapa Allah uji.. Sebab dia tau kita mampu.. Jaga diri baik2 yer.. InshaAllah semua baik2 jer.. Sy doakan.. Thank you ❤️🥰

Allahu.. semoga Allah ganti dgn lebih baik.. sis ade rase different x lps scan ke2 tu? mcm alahan atau simptom da kurang ke?

2y ago

InshaAllah.. X ada.. Mula2 mmg sy ad alahan mcm bau suami, bau cat,. Tp still sama jer lps scan kedua tu.. Cuma sy mmg dh siap sedia dri segi mental, sbb bila scan kedua tu doc dh ckp xnmpk heartbeat,, sy dh redha klu ad rezeki sy, InshaAllah mesti ad.. Kalau tak ada lg rezeki, keluar la baik2.. Sy redha.. Sbb kandungan pertama sy pun gugur kes yg sama mcm nie.. Mula2 scan nmpk semua.. Second scan dh xnmpk heartbeat..

Allahu.. be strong awak.. maaf nak tanya, 1st scan berapa week, 2nd scan berapa week ya?

2y ago

InshaAllah... Aamiinn 🤲🏻

Moga tabah. Aamiin

2y ago

InshaAllah... Aamiinn