Rambut gugur lepas bersalin

Assalammualaikum mommies! Boleh share tak shampoo atau petua elak rambut gugur? Teruk sangat dah ni hahaha sampai husband cakap bilik dah macam barbershop 🤣 start anak nak masuk 4 bulan lebih makin teruk gugurnya. Rambut pun makin nipis, kalau ikat pun macam beli sayur kat luar rm2 tu 😂 #firstmom #help1sttimemompls

1 Balas

bg saya tu semua hormon. saya lepas bersalin pon ank masuk 3 bulan tros gunting rmbut sbb rmbut ggur trok. sympu mcm2 pesen tuka. now ank da 3y6m pon still gugur cuma x sebnyak awal2 lepas bersalin tu la.