Anda lebih selesa duduk di mana?
Voice your Opinion
Kampung
Bandar
Dua-dua boleh

3688 respon

20 Balas

sy lbh suka hidup kat bandar sbb dah biasa kj sennag cari,dekat lgi even kos sara hidup tggi,craving nak mkn apa sennag order foodpanda..klau kat kg sekali sekala jenguk sebln sekali xpela sbb kg hubby hujung jln jiran jauh2,lampu xde seram..umh kg hubby dekat ngan adik bradik dia so rmai yg brtandang bkn x suka cuma penat klau diorg dtg serentak emm

dua2 blh..dua2 tmpt ada keistimewaannya.. walaupn sy mmg duk bndar tiada kg..tp since kwen ngn husben dia msih ada nenek dan ada kg..rs mcm best sgt bila dpt balik kg rumah nenek husben...bgun pg rs best je..sejuk ..mndi guna air yg d smpan @tadah di tempayan lg rs btl2 kg..hehe tgk dpn rumah hijau je. kg msih blum tercemar.. #tapxbisou

dua2 saya merasa skrg ni. skrg dok k.l, 2 mnggu sekali balik kg rumah pusaka bermalam kat sne utk kemas2. cuma pkp ni je dh lme x blik sne. #09Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

Kg tapi kemudahan semua dekat2. Jangan kampung ulu banat. Kemudahan semua jauh berbatu2. Yg tu tak mauu.. 😅

Yang penting rumah sendiri 😁👍 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Dua2 boleh. Sekarang duduk bandar, tapi hari lagi suka kampung.

dua2 boleh but semestinya kampung pilihan pertama

Kampung. Untuk kehidupan yg lebih sederhana 😊

tp klu boleh nk start duk kampung dh

mesti la kampung.. tenang is good~