Saya lebih rela bayi ____ di atas saya.
Voice your Opinion
Berak
Kencing
Muntah
Lain-lain/nyatakan

5409 respon

75 Balas

As a mother semua pun rela. Sebab anak kan. Teringat kat bonda, bonda xkisah pun apa saya buat kat dia. Saya nak jd mcm bonda. Bonding kami kuat!

sy dh semua merasa doh...muntah xpyh ckp lh kut dang die nok muntah dlm telinga 👂 mak ye pom kira...🤣🤣

apo yg teruk nau jawapan pun🤣ingat kita redho ke depa berak kencin atas kita? nahh..haha..rela tidur ok la

mne2 msty akn kne..xpernh x kne. .tp slalu kne muntah la ..pakej mashammm 😂🙈. . #TAPsupermoms

Lebih kurang semua tu..tp kalau boleh xnak laa semua...cuma semua tu dah dapat..😂

Semua relaa asalkan anak selesa. Lgilgi newborn..tkle lari dri semua tu😅

semua kalau boleh tanak.. tapi semua pernah rasa dah 😂😂😂😂

rela ja semua...kalu stkt kencing apa la sgt..😂😂

semua di atas. . dah jd mak merelakan semua 😅

Tidur. Semua pun rela actually. Anak kan. 😅