Will you let your child to learn any self defense?

Voice your Opinion
Yes
No
Maybe

1958 respon

15 Balas

as a kindergarten teacher, saya harap ibubapa fahamkan keperluan seni pertahankan diri dan remind anak apa tujuan seni pertahankan diri ni. anak anak tak tahu kdang tujuan nya untuk apa, dah kawan dekat sekolah yang jadi mangsa.

InshaAllah mmg dlm perancangan. Sebab abi mateen hbs studi taekwondo. Jd, abi nak mateen pun bljr self defense. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Yes both my kids 15 and 12 now ondw to Brown belts Karate. They joined since young age.

I will because I’m Taekwondo black belt 😂

penting utk zaman skrg..kes buli byk skrg

Yes #TAPsupermoms #TAPactiveusers

yes, for a good cause

if finances allow

yes. ofcourse..

Mungkin la