Upt positif n jadi negetif n period

Lbh kurang dpo 10 buat test upt sebab loya sangat n dapat garis samar sangat.. Buat upt on of selama hampir 2 minggu dapat double line walaupun samar the upt bertukar negetif.. Lebih kurang seminggu lepas tu i pun period.. Takde rezeki lagi.. Penantian hampir 7 tahun.. Mohon sahabat2 doakan sy mg di segera dikurniakan zuriat😭😊 Aamiin

3 Balas

semoga ada rezki nnti..sy pn 7thn penantian.. tp alhamdulillah rezki kli nie

3y ago

Alhamdulillah.. Doakan sy ye puan..

semoga ada rezeki nanti..Amin..

Semoga ada rezeki utk puan 🥰

3y ago

❤️