Masih Menanti

Hampir 3 bulan tak dtg period, slalu check upt. Tp negetif. Last check seminggu sebelum hujung bulan . Sekali naik double line tp samar. Rasa exited sgt 😂 tp tak lama tu turun darah wana cream2 cair sgt tp bnyk. Emmm. Dalam hati komform tak de dh ni. Yes betul lepas turun drh, Check2 negetif. Sokey laa takde rezeki lg. InsyaAllah akan ad rezeki nadia nnt. Amin.

Masih Menanti
1 Balas

nmpk mcm upt trlbeh urin tu.. sy ykin ktika wktu upt puan samar2 puan dah positive ... sbb upt yg dlm keadaan baik dan pgunaan yg baik jka mghsilkn result samar mka positive la.cuma msih samar krn kndungan hcg dlm bdn msih rndah..krn msih dpringkat awl dan skiranya hri2 mndtg upt negatif balik...mnunujukkn chemical pregnancy. sbb itu bg ttcian..pnting utk mgunakn opk..hri2 celup opk brmula dr brsih period shingga jmp wktu sbur dan sterusnya smpailah cycle yg akn dtg. sbb opk selain dpt mngesan hormon lh...opk jg dpt kesan hcg..