33 weeks

Latelyni, sy bnyk stress.. Stress ngn hubby, stress ngn org keliling. I donno why.. Pastu mudah nangs.. Mudh terasa.. Hmmm normal ke? Kerap nangs mnde kecik je. .

3 Balas

15w saya start sensitif. Tak boleh d tegur. Kadang hairan juga padahal saya bukan jenis yang cepat terasa bila d tegur. Bila tanya orang yang berpengalaman, rupany normal masa mengandung. Bila kita ada masalah, lebih baik cari seseorang yang boleh kita luahkan masalah supaya dapat mengurangkan beban d hati dan supaya tak memberi kesan kepada bayi. Kesian baby tanggung stress kita 😅

5y ago

Haa tu la sy start lewt.. Awl2 tu xde mslh pun.. Dan cpt sngt2 trasa.. Sblum ni xde la cm ni.. Bawakkn budk kan huhu

Jangan terlampau banyak fikir . Kalau rasa nak nangis , nangis je bagi rasa lega apa yang ibu rasa tapi jangan terlampau melayan perasaan sampai tak berhenti henti nangis . Cukup bagi hati tu rasa lega lepas tu stop . Tak elok stress sebab bila stress badan ada keluar kan hormon ke apa tah , benda ni boleh masuk ke lapisan yang protect baby dalam perut and ganggu tumbesaran baby

5y ago

Tq sngt2.. Better lepas je smua.. Biar lah org ckp ngengade,sbb kita yg rsa.. Huhu tq ❤❤ for those info

Normal Sis pregnant women mmng sensitive mudah terasa..

5y ago

Tq sis ❤ .. Ats skongan huhu