Terasa nak berak tapi tak keluar

Dh 39m3h. Saye dh 2minggu terase nk berak bile gi tnds teran xkeluar.. keluar sikit pastu kadang2 rase nk kentut… tuh angin ke atau tanda2 jugakk? Kerap terase nk berak tapi kuantitinye sikit#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing 😅😅 stress pulakk ngn punggung sndri😂

2 Balas

Tu tanda tanda nak bersalin. Kalau rasa nak berak jangan teran. Takut baby pulak yang keluar. Kalau nak berak biar dia keluar sendiri. Tapi ni salah satu tanda ii nak bersalin

tengah lalui 38w5d ..nak berak tp dh dduk tandas taknak pulak 😂 klau kluar pun skit2 je

1y ago

Itulah sampai bengkak kaki nk mencangkung😅😅