Boleh bagi nasihat n kata2 semangat

Since masuk 32 weeks.rasa mcm emosi tak stabil sangat2..cepat penat,malas gila asik nk tidur je sharian kdg tak keluar bilik..takde semangat,takde mood,takde selera makan,suami kerja kdg tak balik jadi saya sorang2 kat rumah..saya rasa mcm sunyi sangat,cepat penat nak urus rumah pon rasa tak larat..kdg tak kawal emosi mula la nangis sorang2..

11 Balas

sy pun, dgn anak kecik lagi, sy akan pastikan sy spam ja suami, luah ja apa nk diluah, kdg nmpk online ja terus vc, mlm mmg train anak tido awal so sy pun tido awal