Ada sapa2 tak macam saya kdg rasa mcm tak mngandung sebab tak ada alahan??

Saya skrg prgnant 7weeks 5days tak ada alahan mkan je apa2 pun blh tak ada alahan kdg rasa mcm tak mngandung 🙈🙈 .. pening rasa penat tu ada la juga kdg on off mengidam pun tak ada.. kurang slera makan n cepat knyang je bila mkn. Ada spa2 ke mcm sya .. kdg tu risau juga .. hrap baby sntiasa sihat je kat dlm 😞

2 Balas

saya anak first ngn third takde alahan ..mmg rasa santai..tp anak second and skrg yg ke empat pregnant alahan mual muntah ada. so tgk rezeki sis..bg pendapat sy takda alahan lebih better. bukan mudah nak handle alahan n kalau teruk sgt boleh bahayakan kandungan. so kita chill je key sis

1y ago

Yke lega skit dgr tu sis ☺️☺️…

alhamdulillah puan xde alahan. dan ia adalah normal..jgn risau k

1y ago

🤲🏻🤲🏻 tq sis kurang skit risau ni ..