Emosi tak stabil & rasa tak larat

harini betul2 rasa takde mood n rasa emosi sebab husband tak memahami.. padahal kita yang tiba2 moody 😂dengan rasa sakit kepala n tak lalu nak makan.. asyik menangis je sorang diri seharian ni.. ada ke yang macam saya?

1 Balas

sama lh tapi alhamdullilah suami faham. normal sis time pregnant nii kuat emosi,sensitif kadang benda kecik pon blh buat kita nangis. bila sy termarah suami sbb benda ii remeh mesti sy akan mintak maaf so tkde lh dia terasa hati lama ii, hormon ibu mengandung nii suami kena banyakkn bersabar