first pregnancy. 3 week.

lately ni lepas makan mesti rasa pedih ulu hati dan selalu sakit kepala. mmg first pregnancy normal mcm tu ke ?

2 Balas

biasa..klu blh lps mkn jgn baring..mkn sikit2 tp kerap..kurangkan mknn pds dan masam..blh beli gaviscon klu btoi2 xthn..t dh 5bulan ke atas dh kurang.better jga dr skrg.t pedih ulu hati smpai beranak..

Semua pregnancy mcm tu. Kalau tak ada kira bertuah. Heheh. Pedih ulu hati blh mkn gaviscon.

5y ago

thank you feedback.. takot jgk kn😅 kot la effect ke ape.