Pedih ulu hati

Ad ibu2 ckp kandungan 7 bulan ke atas kalau makan pedas, pedih ulu hati.Mula tu yakinnya igt tak kena dkt diri sndri..las2 kena ,mmg smua cmtu ke? ada tak yg x pnh rasa?😆Sy first time pregnancy..now dh 35 week 1 day

3 Balas

Sebaiknya kurgkn mkn pedas sis. Alhamdulillahhh bsyukur sgt sy sbb sy kuat mkn pedas tp xda pdih ulu hati. Skrg nk msuk 31w. Pdih ulu hti sy dtg masa awal2 preggy ja

2d ago

ooh ok la cmtu xda. sy awl preggy xda pdih ulu hti..igt mmg xkn merasa smpai beranak..las2 start 33 week mcm tu da dpt rasa hahaha xpa biasa moment2 time mengandung..smoga kita dipermudahkan urusan besalin...

sy tgh alami skg ni.. 34w..pedih ulu hati, bdn rs berangin sgt. mlm xbole nak tido, berat sgt rs dada ni. sendawa non stop

2d ago

ya itula sma la kita. tdo sy tinggikan bantal bru mcm lega sikit

Penah sis. Semasa pedih ulu hati tu terus telan gaviscon..

2d ago

ooh yaka. tq bgitau.sy igtkn tak bole makan time preggy tu lh xbeli gaviscon..hahah klau blh okla nk try jgk