Takde alahan

Normal ke 5minggu 3hari still takde alahan, loya muntah muntah or mengidam ape ape lagi? Cuma lately rasa sakit kepala je. Kadang confuse kita ni pregnant ke tidak sebab takde alahan or mengidam ape ape pun 😅😂

1 Balas

alahan ni bukan kira di awal kehamilan je, ada yg kena lambat dan ada yg takde lgsg. semua ni normal, ia bergantung kepada individu dan perubahan hormon. as long as awk takde apa apa prob spt bleeding/spotting, then should be ok.

4mo ago

@Sofea, oh ya lupa. tak semua orang ada spotting atau bleeding di awal kehamilan. hari tak tentu. depends on individu.