perangai pelik orang mengandung

masa mengandung ni teringin nak beli buku mewarna , terasa nak mewarna jee , taktau la kenapa 😩#firstbaby

6 Balas

Saya pulak tetibe suke mengait 🤣 mcm2 da sy bwat. Alhamdulillah mmg ade basic pasal mengait blajar dgn ibu sy dlu masa darjah 4 mcm tu. Pastu tetibe ngandung ni umur 29tahun, nk mengait sgt. Nasib suami melayan kan je 🥰🥰

Biasa lah tu pembawakan anak orang kata. Hormon org mengandung ni lain mcm sikit hehehe

same la saye haha tak tau suke sgt nak mewarna

Awk tak sendiri mommy 😂 , saya pun mcm tu

saya pulak suka main crossword tu😂

saya suka berkebun 😂