Berat naik 4kg.

Last timbang 21week berat badan 40.5kg Tadi timbang 24week berat naik 44.7kg saya pun terkejut kenapa berat naik bnyak sngat, smpai kan misi pun ikut terkejuttt. Apa punca berat naik bnyak. Sebelum ni saya pregnant anak pertama dan kedua berat cuma naik 2kg setiap bulan. Dah ambi keputusan air kencing semua normal

4 Balas

Macam saya sis naik 4.5 kg hahaha x yah pelik sis..baby dlm perut makin bsr makin berat