Hai mommies semua , saya nak tanya

Last tarikh last period saya 31 may dan sepatutnya kandungan saya dah 7 minggu 6 hari . Tapi smlm pergi check doc ckp size kantung dalam 5 minggu 6 hari , blum nampak janin . Sebelum ni dh prnh check masa kandungan 5 week tp x nampak apa2 . Ada tak mommies yg alami mcm saya 🥺

4 Balas

Normal tu. Nti lg 2-3 mnggu scan lg. InsyaAllah dh nmpk janin

2y ago

Okay tq ye sis . Doakan saya ye supaya janin dh boleh nampak nanti